Bejelentkezés

Logó

Adja meg e-mail címét és jelszavát!


Mégse

Jelszó megváltoztatása

Bejelentkezési segédlet

Kérjük, itt adja meg e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni a szükséges linket, mellyel jelszava megadása nélkül, rögtön bejelentkezhet weboldalunkra!Mégse

Kereső

 Dokumentumok közt nem keres!


Bemutatkozás
About us


Profilom

Profil szerkesztése Jelszó módosítása

Kijelentkezés

TÁJÉKOZTATÁS AZ ÍRÁSBELI VIZSGAHELYSZÍNKERESŐ PROGRAMRÓL

 

TISZTELT SZÜLŐK! KEDVES FELVÉTELIZŐK!

Az Oktatási Hivatal Köznevelési Programok Főosztálya megbízásából tisztelettel tájékoztatjuk Önöket az írásbeli vizsgákkal kapcsolatos aktuális tudnivalókról:

Tájékoztatjuk, hogy az Oktatási Hivatal (a továbbiakban: Hivatal) honlapjának – www.oktatas.hu – jobb oldalán látható KÖZÉPFOKÚ FELVÉTELI ELJÁRÁS felirat alatt, A középfokú felvételi eljárás információi linkgyűjteményben már elérhető a KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a programban kizárólag azok az intézmények szerepelnek, amelyek a középfokú felvételi eljárásban megadtak tanulmányi területet, és feltöltötték az intézmény felvételi tájékoztatóját. A tanulmányi területek szövegei kizárólag a középfokú iskolai képzések legfontosabb – jellemzően a felvételi eljárásra vonatkozó – információit tartalmazzák, és nem nyújtanak teljes körű felvilágosítást a képzés egészéről, nem helyettesítik sem a középfokú iskolák felvételi tájékoztatójának megismerését, sem a további tájékozódást. A kereső tartalma – a középfokú iskolák adatrögzítésének megfelelően – folyamatosan frissül.

A keresőfelülettel kapcsolatos kérdésekre a Súgó menüpontban elérhető útmutatóban találhatnak választ a felhasználók. A program okostelefon és tablet segítségével is használható. Az OM azonosítók és tanulmányi területek jegyzékének elektronikus változata alapján pdf fájlban továbbra is letölthető és nyomtatható az adott vármegyében tanulmányi területet meghirdető intézmények mindenkor aktuális képzési kínálata a választott vármegye linkjére kattintva.

A program írásbeli vizsgahelyszín kereső modulja jelenleg nem aktív. A 2023/2024. tanév rendjéről szóló 30/2023. (VIII. 22.) BM rendelet 2. számú mellékletének 8. pontjában meghatározottak szerint a Hivatal 2023. november 15-éig teszi közzé a 6 és 8 évfolyamos gimnáziumi központi írásbeli felvételi vizsgát szervező gimnáziumok, továbbá a nyolcadik évfolyamosok számára központi írásbeli felvételi vizsgát szervező intézmények jegyzékét.

Budapest, 2023. október 26.

 

Üdvözlettel,

 

                                                                         dr. Fehérvizi Judit s.k.,

                                                                            intézményvezető