Bejelentkezés

Logó

Adja meg e-mail címét és jelszavát!


Mégse

Jelszó megváltoztatása

Bejelentkezési segédlet

Kérjük, itt adja meg e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni a szükséges linket, mellyel jelszava megadása nélkül, rögtön bejelentkezhet weboldalunkra!



Mégse

Kereső

 Dokumentumok közt nem keres!


Bemutatkozás
About us


Profilom

Profil szerkesztése Jelszó módosítása

Kijelentkezés

Karácsonyi forgatag, művelődéstörténeti vetélkedő és diákparlament

 

A téli szünet előtti héten mesés karácsonyi világgá változott iskolánk!

A szalagavató emelkedettsége igazi ünnepi ráhangolódás volt minden résztvevőnek, majd a következő napon folytatódott a szívet melengető hangulat: a Karácsonyi forgatag során, regisztrációt követően bárki meghallgathatta az iskolai kórus karácsonyi koncertjét, részt vehetett egy karácsonyi táncmulatságon és együtt ünnepelhetett a musical szakkör tagjaival, akik ismert, vidám és megható dalokkal örvendeztettek meg minket. DÖK-öseink, jobban mondva karácsonyi manóink az Északi-sarki postahivatalban várták azokat, akik szívesen küldtek karácsonyi képeslapot barátaiknak, tanáraiknak, a portán felállított hagyományos karácsonyfánál pedig színes, vidám fényképek készültek.

Köszönjük a felkészítést és a lebonyolítást Ádám Ildikónak, Boronkai Eszternek, Cserkuti Elizának, Lengyel Szabolcsnak, Párizs Ágnesnek.

Csütörtökön az 1. órában az iskolai művelődéstörténeti vetélkedő írásbeli fordulója zajlott a Történelem munkaközösség szervezésében, majd az Orosz Kulturális Központ orosz kulturális vetélkedője zajlott a Színházteremben.

Pénteken az osztálykarácsonyok mellett a Diákparlament üléséé volt a főszerep, majd az iskolai kórus és a musical szakkör tagjai gyönyörű karácsonyi koncerttel ajándékozták meg a tanári kart.

Fenti élménybeszámolónkkal és vidám képeinkkel kívánunk békés, boldog ünnepeket mindenkinek!