Bejelentkezés

Logó

Adja meg e-mail címét és jelszavát!


Mégse

Jelszó megváltoztatása

Bejelentkezési segédlet

Kérjük, itt adja meg e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni a szükséges linket, mellyel jelszava megadása nélkül, rögtön bejelentkezhet weboldalunkra!



Mégse

Kereső

 Dokumentumok közt nem keres!


Bemutatkozás
About us


Profilom

Profil szerkesztése Jelszó módosítása

Kijelentkezés

Adománygyűjtő programok iskolánkban

 

Ha advent, akkor jótékonyság, ha jótékonyság, akkor Xántus!

Iskolánkban idén is megrendezésre került a hagyományos karácsonyi adománygyűjtés, sőt, ezúttal már ősszel elkezdtük a programot. Novemberben rászoruló kisgyermekes családoknak gyűjtöttünk babaholmikat, decemberben pedig jószívű diákjaink, családjaik és munkatársaink 201, budapesti, csörögi, hiricsi, ipolytarnóci, nagylóci, rimóci, ságújfalui, szakácsi és szalmatercsi kisgyermek ünnepét teszik mosolygósabbá, ráadásul nem is akárhogyan: a kicsik konkrét álmait valósították meg, a Barbie babától a távirányítós autóig!

A névre szóló meglepetések mellett kb. 30 hagyományos cipősdoboz és dísztáska is készült telis-tele szépséges és izgalmas ajándékokkal, ideális kor-és nem megjelöléssel.

A csodálatosan becsomagolt ajándékokat, melyek szebbnél szebb kincseket rejtenek, a Máltai Szeretetszolgálat juttatja el a címzetteknek.

Mielőtt iskolánk gyönyörű könyvtára mesébe illő északi sarki ajándékgyárrá változott, Mikulás ünnepére megszámlálhatatlan mennyiségű tábla jó minőségű csokoládét gyűjtöttek osztályaink, melyeket a Mosolydoktorok juttattak el a rászoruló gyermekeknek.

Mindenkinek köszönjük a segítséget!