Bejelentkezés

Logó

Adja meg e-mail címét és jelszavát!


Mégse

Jelszó megváltoztatása

Bejelentkezési segédlet

Kérjük, itt adja meg e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni a szükséges linket, mellyel jelszava megadása nélkül, rögtön bejelentkezhet weboldalunkra!



Mégse

Kereső

 Dokumentumok közt nem keres!


Bemutatkozás
About us


Profilom

Profil szerkesztése Jelszó módosítása

Kijelentkezés

Ifjúsági Elsősegélynyújtók Országos Egyesületének képzése a Xántusban

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy az IFELORE, vagyis az Ifjúsági Elsősegélynyújtók Országos Egyesülete egész napos, ingyenes képzést ajánlott fel osztályaink képviselőinek. December 5-én iskolánk Színháztermében 54 diák vett részt a komoly, mégis nagyon szórakoztató és gyakorlatias képzésen. A program célja, hogy minél több diák szerezzen alapvető elsősegélynyújtó és életmentő ismereteket, hogy megtanulják, mit és hogyan szabad és nem szabad, amikor sérült személyt kell ellátni a szakemberek helyszínre történő érkezéséig. A népes csapat az előadást lebilincselt figyelemmel hallgatta, a gyakorlatokon pedig mind az 54 fő minden lépést begyakorolt. Az oktatás végén emléklapot kaptak, a szervezet pedig várja őket szeretettel közösségi szolgálat keretében: http://www.ifelore.hu/

Terveink szerint a második félévben újabb diákcsapatnak szervezzük meg a programot.

Szívből köszönjük a lehetőséget Mihályi Lászlónak, a szervezet vezetőjének, Dr. Zaka Zoltánnak, a szervezet munkatársának és szülői közösségünk tagjának, valamint az ifjú életmentőknek!