Bejelentkezés

Logó

Adja meg e-mail címét és jelszavát!


Mégse

Jelszó megváltoztatása

Bejelentkezési segédlet

Kérjük, itt adja meg e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni a szükséges linket, mellyel jelszava megadása nélkül, rögtön bejelentkezhet weboldalunkra!



Mégse

Kereső

 Dokumentumok közt nem keres!


Bemutatkozás
About us


Profilom

Profil szerkesztése Jelszó módosítása

Kijelentkezés
 

BALLAGÁS 2022

Gimnáziumunk 2022. április 29-én tartotta Ballagását, melyen ismét korlátozások nélkül vehettek részt 5 végzős osztályunk meghívott vendégei.

Az utolsó osztályfőnöki óra után diákjaink végigjárták az iskola feldíszített folyosóit és színes lufikkal, virágokkal vonultak le az ünnepség helyszínére.

Koller-Kacimbarisz Akhilleasz 10.A osztályos tanuló szavalatát követően az intézmény vezetője ünnepi beszédében köszönetet mondott a végzős osztályfőnököknek, a pedagógusoknak és a szülőknek. A végzős osztályoktól egyenként búcsúzott el és kiemelte a legkiválóbb eredményeiket.

A végzős évfolyam 4, 51-os átlaggal zárta az utolsó évet. A 12. A osztály 4,68 – os teljesítménye az Intézmény egészét nézve is az eddigi legmagasabb.

Az évfolyamról 43 tanuló előrehozott érettségivel rendelkezik és több diák már felvételt nyert valamely neves külföldi egyetemre.

A ballagási ünnepségen kitűnő, vagy kiváló tanulmányi eredménye, illetve kimagasló sportteljesítménye elismeréseként 44 végzős könyvjutalomban részesült.

Az Intézmény legmagasabb elismerését, bronz emlékplakettet 3 tanuló vehetett át, az OKTV-n elért kimagasló eredményéért:

                        Gáspár Péter                   12.E Angol OKTV 1. helyezés (2021)

                        Frida Fanni Lili              12.C Olasz OKTV 3. helyezés (2022)

                        Ribnikár Inez Anna       12.D Orosz OKTV 7. helyezés (2022)

8 tanuló a Diákönkormányzatban végzett munkája elismeréseként részesült jutalomban.

A zászló ünnepélyes átadását és Varga Koppány 10.D osztályos tanuló zenei produkcióját követően, a lufik feleresztése zárta a Ballagást.

 

A Ballagásról készült fotókat az alábbi linkre kattintva lehet megtekinteni: Ballagás