Bejelentkezés

Logó

Adja meg e-mail címét és jelszavát!


Mégse

Jelszó megváltoztatása

Bejelentkezési segédlet

Kérjük, itt adja meg e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni a szükséges linket, mellyel jelszava megadása nélkül, rögtön bejelentkezhet weboldalunkra!



Mégse

Kereső

 Dokumentumok közt nem keres!


Bemutatkozás
About us


Profilom

Profil szerkesztése Jelszó módosítása

Kijelentkezés

Hagyományos adventi adománygyűjtés, rendhagyó módon

 

Iskolánkban idén is megrendezésre került a hagyományos karácsonyi adománygyűjtés, rendhagyó módon.

A legnagyobb körültekintés mellett, a higiéniai szabályokat betartva, jószívű diákjaink, családjaik és munkatársaink 221, Tiszaburán, Sárkeresztúron és Szakácsiban élő kisgyermek ünnepét teszik mosolygósabbá, ráadásul nem is akárhogyan: a kicsik konkrét álmait valósították meg, a sellő Barbie-tól a távirányítós autóig!

A névre szóló meglepetések mellett 70 hagyományos cipősdoboz is készült telis-tele szépséges és izgalmas ajándékokkal, ideális kor-és nem megjelöléssel, így közel 300 csomag kelt útra, hogy karácsonyra a megfelelő címzetthez érjen.

A csodálatosan becsomagolt ajándékokat, melyek szebbnél szebb kincseket rejtenek, a Máltai Szeretetszolgálat juttatja el a címzetteknek.

Mielőtt iskolánk gyönyörű könyvtára mesébe illő északi sarki ajándékgyárrá változott, Mikulás ünnepére rekordmennyiségű, 948 tábla jó minőségű csokoládét gyűjtöttek osztályaink, melyeket az Ágota alapítvány juttatott el a rászoruló gyermekeknek.

Mindenkinek köszönjük a segítséget!

 

A Máltai Szeretetszolgálat által készített  képek és videó a karácsonyi adománygyűjtési akció keretében Szakácsi, Sárkeresztúri, Tiszaburai községek kisgyermekeinek eljuttatott ajándékok átadásáról, kíváncsian bontogatták a karácsonyi ajándékokat, boldog mosolyuk  számunkra ajándék. 

 

Hálás köszönet minden diáknak és szülőnek, aki hozzájárult ahhoz, hogy a gyermekek számára néhány boldog pillanatot okozzunk!

https://www.youtube.com/watch?v=O38CcE_FXew