Bejelentkezés

Logó

Adja meg e-mail címét és jelszavát!


Mégse

Jelszó megváltoztatása

Bejelentkezési segédlet

Kérjük, itt adja meg e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni a szükséges linket, mellyel jelszava megadása nélkül, rögtön bejelentkezhet weboldalunkra!



Mégse

Kereső

 Dokumentumok közt nem keres!


Bemutatkozás
About us


Profilom

Profil szerkesztése Jelszó módosítása

Kijelentkezés

Diákjaink tanulnak és tanítanak

 

Iskolánk önkéntes diákjai a tavalyi tanév óta a Kórházsuli Alapítvány segítői; az együttműködés keretein belül tartós kórházi ápolásra szoruló gyermekeknek készítenek digitális tananyagokat, mely az 50 órás közösségi szolgálatnak is része lehet.

Mostantól pedig az egészséges általános iskolásoknak is segítünk, ha szükség van rá. A Szervezet kibővült programjában ugyanis délutánonként digitális formában tartanak korrepetálásokat lelkes gimnazistáink azon családok gyermekeinek, akik nem tudják megoldani a közös tanulást.  Kiemelten támogatjuk és segítjük az egészségügyi dolgozók családjait.

A novemberi indulás óta közel 30 diákunk vesz részt a programban, jelentkezni az alábbi linken lehet, folyamatosan: https://forms.gle/3EorwZ4qnYinhUPV9

Az interaktív online továbbképzésen a Xántusosok ügyesen szerepeltek, rengeteg dicséretet kaptak, és szakszerű oktatásban volt részük a program mikéntjéről. Az alapítvány vezetői mindenre kiterjedően kidolgozták a gyermekek korrepetálásának módját, a fiatalokat pedig mindvégig szaktanárok, mentorok segítik.

Varga Laura 12. évfolyamos tanulónk így fogalmazott a Kórházsuli e-naplójában az első tanítási alkalmáról: „Ez volt az első alkalom, de szerencsére sikerült eltalálni a tananyag mennyiségét. Illetve úgy éreztem, hogy hasznos volt Dávid számára mindaz, amiről beszéltünk. (Külön öröm volt nekem, hogy azt mondta az egyik feladat után, hogy eszébe fogok jutni, ha majd meg kell oldania a suliban, mert sikerült megértenie. :)) Remélem így megy majd továbbra is!”

A program nagyszerűsége, hogy akár heti 1 óra önkéntességgel is be lehet szállni, párban is.

A diákok mellett egyre több tanárunk is bekapcsolódik az alapítvány munkájába, önkéntes mentorként.

További információ: https://korhazsuli.com