Bejelentkezés

Logó

Adja meg e-mail címét és jelszavát!


Mégse

Jelszó megváltoztatása

Bejelentkezési segédlet

Kérjük, itt adja meg e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni a szükséges linket, mellyel jelszava megadása nélkül, rögtön bejelentkezhet weboldalunkra!



Mégse

Kereső

 Dokumentumok közt nem keres!


Bemutatkozás
About us


Profilom

Profil szerkesztése Jelszó módosítása

Kijelentkezés

Művelődéstörténeti vetélkedő

 

Kedves Diákok!

Iskolánk a 2018/19-es tanévben művelődéstörténeti vetélkedőt hirdet AZ 1848-49-ES FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC 170. évfordulója  alkalmából. A vetélkedőn minden osztály ( 9kny-9.-10.-11.évfolyam) egy 4 fős csapattal vesz részt. ( Természetesen több csapattal is nevezhettek). A verseny kétfordulós, a döntőbe az 5 legjobban teljesítő csapat juthat be.

Az írásbeli forduló témái: A forradalomhoz és a szabadságharchoz kapcsolódó politikai, katonai, kultúrtörténeti események, érdekességek, videók, rövidfilmek

I. forduló: 2018. dec.20.  Ekkor egy tesztkérdésekből álló feladatlapot kell kitölteni a csapatoknak.

II. forduló-döntő: 2019.március : a döntős csapatok egy kb. 10 perces  látványos, ötletes előadással és/vagy prezentációval (power point, prezi stb…) készülnek. A versenyzők öt téma közül dolgoznak fel egyet, amit közösen (minden egyes csapattag közreműködésével) mutatnak be a zsűrinek.

A felkészülést segítő irodalom az iskolai könyvtárban és „ Művelődéstörténeti vetélkedő” címszó alatt az iskolai honlapon hamarosan megtalálható lesz!!!!

Értékes és izgalmas nyeremények várnak rátok!

Jó munkát és sikeres felkészülést kívánunk mindenkinek! J

A történelem munkaközösség

 

A jelentkezéseket 2018.november 30-ig ( péntek) juttassátok el osztályfőnökeitek segítségével hozzánk!

 

Felkészülést segítő anyagok a művelődéstörténeti vetélkedőhöz Tovább >>