Bejelentkezés

Logó

Adja meg e-mail címét és jelszavát!


Mégse

Jelszó megváltoztatása

Bejelentkezési segédlet

Kérjük, itt adja meg e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni a szükséges linket, mellyel jelszava megadása nélkül, rögtön bejelentkezhet weboldalunkra!



Mégse

Kereső

 Dokumentumok közt nem keres!


Bemutatkozás
About us


Profilom

Profil szerkesztése Jelszó módosítása

Kijelentkezés

Tanulmányi kirándulások a Xántusban

 

Büszkék vagyunk rá, hogy iskolánk 30 év óta fontos hagyományként őrzi az évenkénti országjáró tanulmányi kirándulásokat. Az elmúlt két évben, a világjárvány miatt fájó szívvel kellett szüneteltetnünk, illetve egy napos osztályprogramokra rövidítenünk őket. Így történt, hogy tizenegyedikeseink utoljára gólyakorukban, harmadéves tizedikeseink idén először kelhettek útra, nem csoda, hogy mindenki annyira várta már!

Az előző évek elmaradt kirándulásaiért kárpótlásul idén a szokásos 2 nap helyett 3 napos, igen tartalmas városnézéseken és természetjárásokon vehetett részt minden osztály: a végzősök a tavaszi érettségi vizsgák miatt már ősszel elindították a sort, majd április végén és május elején a 9.kny., 9., 10., 11. évfolyamos osztályok következtek.

Iskolánk Pedagógiai programja és hagyománya szerint ezek a programok a csapatépítésen túl - melyre nagy szükség volt a majdnem kétévnyi digitális oktatás után -, igazi általános műveltségbővítő, Magyarország régióinak történelmi szakrális, művészeti és természeti értékeit részletesen megismertető utazások, melyeket természetesen minden esetben könnyedebb kikapcsolódások is színesítettek. Erről azonban meséljenek inkább a képek! 

 

Kovács Dóra

osztályfőnöki munkaközösség-vezető