Bejelentkezés

Logó

Adja meg e-mail címét és jelszavát!


Mégse

Jelszó megváltoztatása

Bejelentkezési segédlet

Kérjük, itt adja meg e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni a szükséges linket, mellyel jelszava megadása nélkül, rögtön bejelentkezhet weboldalunkra!



Mégse

Kereső

 Dokumentumok közt nem keres!


Bemutatkozás
About us


Profilom

Profil szerkesztése Jelszó módosítása

Kijelentkezés

Erasmus+ nemzetközi diáktalálkozó a Xántusban

 

Iskolánk nagy sikerrel szervezte meg az Erasmus+ diákcsere program keretein belül indított, „There is No Planet B” elnevezésű projektünk soron következő nemzetközi diáktalálkozóját 2019. október 13-20. között. Partnereink ez alkalommal Belgiumból és Németországból érkeztek.

Szervező iskolaként változatos programmal készültünk a külföldi diákok érkezésére. A hét témája a víz volt, annak szerepét vizsgáltuk korunk modern társadalmában. Az összesen 35 tanuló jelenlétével lezajlott esemény ideje alatt a témához kapcsolódó előadásokat hallgattunk meg, nemzetközi ételkiállítást szerveztünk, ellátogattunk a Tisza-tóhoz, megismerkedtünk a kiskörei vízerőmű működésével, felfedeztük a Tisza-tavi Ökocentrumot, valamint GPS készülékkel kishajós vetélkedőn vettünk részt. A hetet a víz témájához kötödő, az iskola nagyközönsége előtt előadott prezentációk zárták, majd a Széchenyi Gyógyfürdőben pihenhettük ki fáradalmainkat.