Bejelentkezés

Logó

Adja meg e-mail címét és jelszavát!


Mégse

Jelszó megváltoztatása

Bejelentkezési segédlet

Kérjük, itt adja meg e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni a szükséges linket, mellyel jelszava megadása nélkül, rögtön bejelentkezhet weboldalunkra!



Mégse

Kereső

 Dokumentumok közt nem keres!


Bemutatkozás
About us


Profilom

Profil szerkesztése Jelszó módosítása

Kijelentkezés

Tájékoztatás a 9.KNy, a 9. és a 11. évfolyamos tanulók külföldi nyelvtanulását támogató programról

 

A Kormány 2019. február 6-i döntése értelmében 2020-tól a 9.Kny, a 9. és a 11. évfolyamos tanulóink kéthetes egyéni vagy csoportos nyelvtanulásban vehetnek részt a Nemzeti alaptanterv alapján tanulható első idegen nyelvek (angol, német, francia) célországaiban: Ausztriában, Németországban, az Egyesült Királyságban, Máltán, Írországban és Franciaországban. A külföldi nyelvtanulási programban való részvétel alanyi jogon megillet a pályázati kritériumoknak megfelelő minden tanulót.

A nyelvtanulási program hazai költségvetési forrásból valósul meg, azt teljes egészében a magyar állam finanszírozza. A program szakmai végrehajtását az Emberi Erőforrások Minisztériumának megbízásából a Tempus Közalapítvány végzi.

Iskolánkban megkezdődött az előzetes igényfelmérés. Az IGÉNYFELMÉRŐ NYOMTATVÁNYOKAT kérjük, hogy az osztályfőnököknek juttassák vissza 2019. szeptember 27-ig meghosszabítva 2019. október 10-ig. Az igényfelmérő nyomtatvány kitöltéséhez elengedhetetlenül fontos a „Tájékoztató a középiskolai nyelvtanulási programról” elnevezésű nyomtatvány alapos áttanulmányozása. Felhívjuk figyelmüket, hogy jelen igényfelmérés kizárólag előzetes adatgyűjtés, az pályázatnak nem minősül.

További információ a Tempus Közalapítvány honlapján: https://tka.hu/nyelvtanulas