Bejelentkezés

Logó

Adja meg e-mail címét és jelszavát!


Mégse

Jelszó megváltoztatása

Bejelentkezési segédlet

Kérjük, itt adja meg e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni a szükséges linket, mellyel jelszava megadása nélkül, rögtön bejelentkezhet weboldalunkra!



Mégse

Kereső

 Dokumentumok közt nem keres!


Bemutatkozás
About us


Profilom

Profil szerkesztése Jelszó módosítása

Kijelentkezés

TÁJÉKOZTATÓ

a 2019/2020. tanévkezdés időpontjáról és a tankönyvcsomag átadásáról

 
A tanévnyitó ünnepély időpontja:   
2019. szeptember 2. (hétfő) 8 óra
(gyülekező 7.45-kor a kijelölt helyen)

 

Információ a 2019/2020. tanévi tankönyvcsomagok átadásával és befizetésével kapcsolatban:

Iskolánk minden tanulója 2019. szeptember 2-án, iskolánk által csomagolva kapja meg az előre megrendelt tankönyveit.

9. nyelvi előkészítő és 9. évfolyamosok:

  1. a Kormány 1265/2017.(V.29.) számú határozatában a felmenő rendszerben történő ingyenes tankönyvellátást kiterjesztette a középiskola 9. évfolyamára is. Ennek értelmében a 9. nyelvi előkészítő és 9. évfolyam tanulói térítésmentesen kapják meg tankönyvcsomagjukat.

10-12. évfolyamosok:

  1. ezen évfolyamok tanulói átadás/átvételi bizonylat kíséretében kapják meg tankönyveiket, melyet a szülő, illetve nagykorú tanuló aláírás után haladéktalanul visszajuttat az osztályfőnöknek;
  2. a tankönyvekkel egyidejűleg tanulóinknak átadjuk a KELLO által a szülő nevére kiállított számlát és díjbekérő csekket (kivéve a normatív támogatást igénylő tanulóknak).

A befizetés határideje: 2019. szeptember 15.

 

A befizetés módja:

  • a számlához tartozó díjbekérő csekket személyesen készpénzzel, bankkártyával a kijelölt postahivatalokban, valamint banki átutalással, bankkártyával online a szülői felületen keresztül lehet befizetni,
  • a szuloifelulet.kello.hu weboldalon keresztül bankkártyás fizetés (Mastercard, Maestro, Visa) regisztrációt követően lehetséges.

A tankönyvekkel kapcsolatban a Könyvtárellátó honlapján (http://konyv.kello.hu/diakokesszulok) további információ olvasható.